10o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Π.Ο.Ε.Δ. 2015 και 16η ΣΕΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

         Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Πιερίας  σε συνδυασμό και συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία διοργάνωσε στις 22, 23 & 24 Μαΐου 2015 το 10ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστων Π.Ο.Ε.Δ. 2015 για Μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδύκών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.).
        Το 10ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστων Π.Ο.Ε.Δ. 2015 έλαβε χώρα στο Αεραθλητικό Κέντρο - Αεροδρόμιο και στη ζώνη ρίψεων στο  Πολυκάστρο - Κιλκίς.
         Οι Υπ. Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στο 10ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστων Π.Ο.Ε.Δ. 2015 ήταν:
1.      Καραφουλίδης Αντώνιος
2.      Παλαιοχωρινός Γεώργιος
3.      Ταραράς Πέτρος
4.      Χατζιγεώργιου Αθανάσιος

        Όλοι οι υποψήφιοι ήταν μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών(Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Πιερίας.
        Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών και 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό Κέντρο - Αεροδρόμιο και στη ζώνη ρίψεων στο  Πολυκάστρο - Κιλκίς.
εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των

       Στο πλευρό των νέων αλεξιπτωτιστών μας παραστάθηκε ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ διοργανώτριας Λέσχης του 10ου Σχολείο Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. 2015 Μαστροθανάσης Αντώνιος.













16Η ΣΕΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ

    Τα μέλη της Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών(Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Πιερίας, Καραφουλίδης Αντώνιος, Παλαιοχωρινός Γεώργιος, Ταραράς Πέτρος και Χατζιγεώργιου Αθανάσιος, που εκπαιδεύτηκε στο 10ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστων Π.Ο.Ε.Δ. 2015 για Μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδύκών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), αποτελούν την 16η Σειρά Αλεξιπτωτιστών της Λέσχης.

Η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας τους συγχαίρει.

9o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ. 05,06 & 07 Αυγ. 2011

  Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 05,06 & 07 Αυγ. 2011 το 9ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.
Το 6ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς.Μέλος Λέσχης της Π.Ο.Ε.Δ. που συμμετείχε στο 9ο Σχολείο ήταν: O Βαλαβάνης Θεόδωρος,της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Μυτιλήνης.
   Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς.
   Με την ολοκλήρωση των αλμάτων του 1ου Κυπέλλου Νέων Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών 2011 το μέλος της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Μυτιλήνης, Βαλαβάνης Θεόδωρος, παρέλαβε τις Πτέρυγες και το Δίπλωμα Αλεξιπτωτιστή Στατικού Ιμάντα S/L της Σχολής Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.   Με την ολοκλήρωση των αλμάτων του 1ου Κυπέλλου Νέων Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών 2011, ολοκληρώθηκε το 9ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών το μέλος της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Μυτιλήνης, Βαλαβάνης Θεόδωρος, παρέλαβε τις Πτέρυγες και το Δίπλωμα Αλεξιπτωτιστή Στατικού Ιμάντα S/L της Σχολής Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.

7o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ και 8o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ.

   
7o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ. Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 17 & 18 Απριλίου 2010 το 7ο Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.Το 7ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς।
Συμμετείχαν στο 7ο Σχολείο οι:
απο Λέσχη Πιερίας
Θυμιόπουλος Χρήστος
Γαλάνης Κων/νος
Παπαδόπουλος Αθανάσιος
Σταυράκης Σάββας
Μποϊτσιος Χρήστος και 
Ζγίαλτος Αθανάσιος από Χαλκιδική.Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Και η εναέρια εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 05 και 06 Ιουνίου 2010 με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς, επειδή δεν το επιτρέψανε οι καιρικές συνθήκες στις 17 και 18 Απριλίου. Άλματα πραγματοποίησαν οι: Γαλάνης Κων/νος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Σταυράκης Σάββας και Θυμιόπουλος Χρήστος από την Κατερίνη.





Εκπαίδευση Αλεξιπτωτιστή θεωρητική - πρακτική







8o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π।Ο.Ε.Δ.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 04,05 & 06 Ιουνίου 2010 το 8ο Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.Το 8ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς.
Μέλος Λέσχης της Π.Ο.Ε.Δ. που συμμετείχε στο 8ο Σχολείο ήταν: Ο Κυριακόπουλος Ανάργυρος από Κατερίνη.Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς.

6o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ.


Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 16,17 & 18 Οκτωβρίου 2009 το 6ο Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.
Το 6ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς.Μέλος Λέσχης της Π.Ο.Ε.Δ. που συμμετείχε στο 6ο Σχολείο ήταν:Ο Τσικούλας Παναγιώτης από Χαλκιδική.
Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς.
Στο πλευρό του νέου αλεξιπτωτιστή παραστάθηκε ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάσης Αντώνιος καθώς και αλεξιπτωτιστές Λεσχών της Π.Ο.Ε.Δ..











5ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Π.Ο.Ε.Δ. 19,20 & 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 19, 20 & 21 Ιουνίου 2009 το 5ο Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.
Το σχολείο έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Πολύκαστρο-Κιλκίς.
Οι υπ. Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στο 5ο Σχολείο ήταν:
1. Παντελιάδης Ισάακ Κατερίνη
2. Ευσταθιάδης Γεώργιος Κατερίνη
3. Τύπης Στέφανος Θες/νίκη
4. Λαζαρίδης Αθανάσιος Θες/νίκη
5. Παπαδάκης Αθανάσιος Έβρος
6. Παπαχαραλάμπους Παναγιώτης Φλώρινα
7. Λαζαρίδου Ιωάννα Φλώρινα


Οι Υπ. Αλεξιπτωτιστές του 5ου Σχολείου μαζί με το πρόεδρο της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας κ. Λυκάκη Ιωάννη και παλαιούς αλεξιπτωτιστές.















Θεωρητική εκπαίδευση αλεξιπτωτιστών



























Πρακτική εκπαίδευση















Προσγείωση αλεξιπτωτιστή

4ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΛΕΣΧΩΝ της Π.Ο.Ε.Δ. 06,07 & 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 06, 07 & 08 Μαρτίου 2009 το 4ο Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.
Το 4ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Πολύκαστρο-Κιλκίς.
Τα μέλη των Λεσχών της Π.Ο.Ε.Δ. που συμμετείχαν στο 4ο Σχολείο ήταν:
1. Κυρίδης Γεώργιος Κατερίνη
2. Αμπατσημπάσης Χρήστος Θες/νίκη
3. Μήτσης Σωτήριος Ηγουμενίτσα
4. Τσουνάνης Χριστόδουλος Ηγουμενίτσα
5. Αθανασιάδης Αντώνιος Ξάνθη

Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Πολύκαστρο-Κιλκίς.
Ο καλός καιρός βοήθησε το 4ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. και
ολοκληρώθηκε με άλματα που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο μέχρι αργά το απόγευμα.





Θεωρητική εκπαίδευση αλεξιπτωτιστών.


















Εκπαίδευση εδάφους αλεξιπτωτιστή.














Προσγείωση αλεξιπτωτιστή.



3ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ. 31 Οκτωβρίου & 01,02 Νοεμβρίου 2008


Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 31 Οκτωβρίου & 01,02 Νοεμβρίου 2008 το 3ο Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.
Το 3ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Πολύκαστρο-Κιλκίς.
Τα μέλη των Λεσχών της Π.Ο.Ε.Δ. που συμμετείχαν στο 3ο Σχολείο ήταν:
1. Κόμνιος θεολόγος Κατερίνη
2. Ασλάνογλου Γεώργιος Καβάλα
3. Κιζούμπ Ανδρέας Καβάλα
4. Μακκάς Κων/νος Λάρισα
8. Ηλιόπουλος Δημήτριος Λάρισα







Θεωρητική εκπαίδευση αλεξιπτωτιστών.

Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Πολύκαστρο-Κιλκίς.
Στο πλευρό των νέων αλεξιπτωτιστών μας παραστάθηκε και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ. Στρατηγός ε.α. Γαληνός Αθανάσιος καθώς και πολλοί παλαιοί αλεξιπτωτιστές Λεσχών της Π.Ο.Ε.Δ..
Το 3ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. ολοκληρόθηκε με άλματα που πραγματοποιήθηκαν μόνο τη Κυριακή μεσημέρι - απόγευμά και αυτό γιατί δεν το επέτρεψαν τα καιρικά φαινόμενα.






Νέοι αλεξιπτωτιστές με τους εκπαιδευτές Λυκάκη Ιωάννη, Καμπούροβα Μαρία και παλαιοί αλεξιπτωτιστές στο αεροδρόμιο Πολυκάστρου.












Εκπαίδευση εδάφους αλεξιπτωτιστή.












Προσγείωση αλεξιπτωτιστή